23 Kasım 2016 Çarşamba

PSİKODER: "Evdeki Terörü Durduracak Kitap!"


Evdeki Terörü Durduracak Kitap!

Psikoterapi, aşk, evlilik, yakın ilişkiler ve cinsellik konularında yazdığı kitaplarla binlerce okuruna umut ışığı olan Psikoterapist Cem Keçe, eşi EFT ve NLP Uzmanı Merih Keçe ile birlikte kaleme aldığı 21. kitabı KADINCA ile ev terörünü durdurmayı, kadını özgür ve gerçek kimliğiyle tanıtarak ve en açık haliyle anlatarak, toplumsal alanda özgürleştirmeyi hedefliyor.
MUTLU KADIN MUTLU TOPLUM...
Mutlu insan, mutlu toplum demektir. Mutsuz insan ise terörize olmuş bir toplumu meydana getirir. Toplumsal mutluluğun ve huzurun anahtarı ise, ilişkisinde ve yaşayışında mutlu ve huzurlu olan, tam manasıyla anlaşılabilmiş kadındır. Mutlu kadın, müreffeh, mutlu, huzurlu ve terörden uzaklaşan toplum demektir. Toplumsal kimliği oturmamış, erkek tarafından doğru algılanmamış, dili çözülmemiş kadın mutsuzdur. Mutsuz bir anne ve mutsuz bir eş olarak kadın önünde sonunda toplumun genelini etkileyecektir. İşte bu noktada, içeriğiyle türünün tek örneği olmaya aday olan KADINCA, önemli bir rolü üstlenerek, okuyucusunun kadın olgusu hakkındaki yanlış bilgilerini, bilimsellik ışığında gerçeğe ve doğruya dönüştürmeyi hedeflemektedir. 
ÇOK ÖZEL VE FARKLI DİLLER: “KADINCA VE ERKEKÇE”
Kadınlar ve erkekler birbirlerinden hem fizyolojik hem de psikolojik olarak farklıdırlar ve bu farklılıkları hayatın her anına yansıtırlar. Kadın da erkek de bu farklılıklarından doğan iki dili kullanırlar: “KADINCA ve ERKEKÇE…” Ancak yaşam içinde karı-koca, anne-oğul, baba-kız, iki arkadaş ya da sevgili olarak çeşitli roller içinde iletişimde olan kadın ve erkek, farklılıklarını algılamadıklarından, aynı dili konuşmadıklarından, bu yüzden de doğru iletişimi kuramadıklarından dolayı çatışma içine girerler.
KADINLARI ANLAMA REHBERİ: “KADINCA”
Yıllar süren psikoterapi, cinsellik, evlilik ve çift ilişkileri çalışmalarıyla tanınan ve bugüne kadar yüzlerce danışanının sorunlarını çözme başarısı gösteren ünlü Psikoterapist Cem Keçe, bu çatışmalara bir son vermek ve kadınla erkeği ‘barıştırmak’, birbirlerini anlamalarını sağlayabilmek için ERKEKÇE kitabını yazarak erkeklerin dünyasını kadınlara açtı. Keçe serinin devamında şimdi de eşi EFT ve NLP Uzmanı Merih Keçe ile birlikte kadınların dünyasını erkeklere anlatmak için KADINCA’yı kaleme aldı.
PEKİ NEDEN KADINCA?
Psikoterapi ve Psikoterapistler Derneği (PSİKODER) psikoterapistlerinin her çiftin okumasını tavsiye ettiği “KADINCA” adlı bu eşsiz eserle, kadınların dilini anlamak, kadınların iç dünyalarını keşfetmek, kadınların kendilerine aynadan bakmasını sağlamak, erkekler için ‘Kadınlar ne isterler?’ sorusunu yanıtlamak, kadınların dünyaya nasıl baktıklarını ve mantıklarının nasıl işlediğini irdelemek, kadın olmanın tüm ayrıcalıklarını okuyucusuna tüm açıklığıyla anlatmak için yazıldı.
KADINA DAİR HER ŞEY VE DAHA FAZLASI İÇİN...
Keçe çiftinin birlikte kaleme aldığı bu eser, erkeklerin kadınlara olan bakış açılarını değiştirecek, ilişkilerdeki açmazlara yönelik çözümler geliştirilebilecek, kadınların daha iyi tanınmasını ve algılanmasını sağlanacak, Türkiye’de A’dan Z’ye kadının kimliğinin doğru okunmasına katkı verecek, kadının ve erkeğin birbirini daha iyi anlamasından doğacak mutlu, keyifli, sağlıklı ve uzun ömürlü ilişkiler kurulabilmesini kolaylaştıracak bilgilerle dolu. KADINCA ve ERKEKÇE kitapları ile mutsuz ve monotonlaşan ilişkilerin geçmişte kalması mümkün...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
5 Kasım 2014 Tarihli ve 29166 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1 Mayıs 2015 Tarihi İtibari İle Yürürlüğe Girmiştir. 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda; Ticari elektronik iletiler, alıcılara ancak önceden onayları alınmak kaydıyla gönderilebilir. denildiğinden, PSİKODER olarak önceden almış olduğumuz eğitim ve bilgilendirme kayıt formları ile bu izinleri almış bulunmaktayız.

Buna göre PSİKODER size göndereceği bilgilendirme ve hatırlatma mesajlarını almayı kabul etmiyorsanız aşağıda göreceğiniz (listeden çıkış) bağlantımıza tıklamanız yeterlidir.

Aşağıdaki linki tıklamamanız halinde yasa gereğince zımnen izin verdiğiniz kabul edilecektir. 

PSİKODER
Türkiye Psikoterapi ve Psikoterapistler Derneği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder